https://youtu.be/5jN-YtmEDq8

PRZEDMIOTY OGÓLNOKSZTAŁCĄCE

  • Język polski
  • Język angielski
  • Język niemiecki
  • Plastyka
  • Historia
  • Wiedza o społeczeństwie
  • Podstawy przedsiębiorczości
  • Geografia
  • Biologia
  • Chemia
  • Fizyka
  • Matematyka
  • Informatyka
  • Wychowanie fizyczne
  • Edukacja dla bezpieczeństwa
  • Zajęcia z wychowawcą

PRZEDMIOTY ZAWODOWE

  • Język angielski w gastronomii
  • Planowanie żywienia człowieka i produkcji gastronomicznej
  • Pracowania usług i obsługi konsumenta
  • Pracownia planowania żywienia i organizacji gastronomii
  • Procesy technologiczne w gastronomii
  • Technologia gastronomiczna
  • Usługi gastronomiczne i cateringowe
  • Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
  • Zasady żywienia

PRAKTYKI ZAWODOWE